04-09-2020

Inlevende mindful therapeut die niet alleen naar de theorie kijkt maar vooral naar jou als mens en hoe je gebruik kunt maken van mindfulness. Positief prikkelend.

Jakob Veldman

12-02-2019

Mw C.L. schrijft na de behandeling:

Vincent heeft met geleerd op een andere manier naar m’n lichamelijke klachten te kijken. Over de functie van pijn en op welke manier je de pijn kunt verminderen. Daarnaast heb ik een mindfulnesstraject bij hem gedaan, waardoor ik met beter kan ontspannen en ook begrijp hoe belangrijk dat voor mijn lichaam is. Ook heb ik veel gehad aan de de gesprekken over mijn jeugd en de invloed daarvan op de rest van je leven. Het is fijn als je daar duidelijkheid over krijgt, zodat je het begrijpt en er wat aan kunt doen. Tenslotte is hij een prettig mens die goed kan luisteren, betrokken is, betrouwbaar is en ook nog gevoel voor humor heeft. En wat heel belangrijk is; hij neemt de tijd voor je. Ben i.i.g. heel blij dat ik ooit door iemand getipt ben om naar hem toe te gaan.

17-08-2017

Mw. M. R. zegt na behandeling van haar migraine klachten het volgende:

Vincent Otterspoor is een fysiotherapeut die klachten anders benadert. Hij ziet ze als onderdeel van een groter geheel. Dit heeft in mijn geval gezorgd, dat ik mijn migraine niet alleen ging zien als een lichamelijk probleem, maar als een signaal van mijn lichaam dat ik over mijn grenzen heen ging. Dit was geheel nieuw voor mij, omdat ik deze 2 dingen nog nooit met elkaar in verband had gebracht.(andere therapeuten ook niet). Verder is Vincent een heel prettig persoon in de omgang en erg toegankelijk.

 

29-12-2016

Mw. H.L. zegt na behandeling van haar langbestaande armklachten:

Fijne fysio, die de tijd voor je neemt. Alles heel duidelijk uitlegt en je zelf veel laat nadenken over-en tijdens de oefeningen.

11-10-2016

Mick Hageman heeft een mindful bewegen traject gevolgd.

Zij zegt daarover:

Helemaal top. Heb er zoveel baat bij. Een aanrader

01-10-2016

Mindful bewegen traject gevolgd door Mw. U. J. L-S.

Zij zegt er het volgende over:

Ik heb een cursus mindfulness gevolgd, omdat ik heel veel angsten, spanning en hyperventilatie had. Na deze cursus te hebben gevolgd voel ik mij herboren. Ik kan weer heel veel dingen met plezier ondernemen en beveel een ieder die deze klachten heeft een cursus aan.

13-04-2016

Mindful bewegen cursus gevolgd door René.

Hij zegt hierover:

Vincent kan mensen goed aanvoelen, waardoor ze zich op hun gemak voelen. Naast de juiste hoeveelheid kennis en ervaring is dat de basis van een goede samenwerking. De mindfulness training die ik heb gevolgd vond ik erg leerzaam en is goed toepasbaar in de praktijk.